Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: mapy

Zamknięty przez: ^^^Deed
Sro 05 Wrz, 2012 17:41
Mapy
Autor
Wiadomość
ScoobyDoobyDoo
Daj Scoobychrupke

Piwa: 10/15
Ostrzeżeń:
 9/5/10
 #1  Wysłany: Nie 02 Wrz, 2012 18:27   Mapy
Cholera jasna! ciasna i jeszcze jakaś tam. Te nowe mapy są do kitu. Przydają się tylko na pro shadowy, z czego jedna dziś grana razi w oczy każdego, tak duże mapy są, że 90% servera grało z AWP... a reszta pro shadowy... 3mapy grane dziś to są baaaardzo duże większe niż tradycyjny de_rats. Wdodatku w połowie gry na jednej z nich wyłączyło server na 30minut albo to poprawcie albo wywalcie tamtą mape! A na drugiej odrazu wywala bo nie działa. Dużo było fajnych map starych typu de_dust2 de_dust_1337 itp. assaultów i wiele wiele innych map nie rozumiem po co dodajecie tyle nowych w dodatku niczym się nie różnią bo każda ma taki sam rozmiar i to nudne jest nie ma żadnej mapy rozmiarowej typu takich jak de_dust 2 lub eldorado...

Piwa: 15/10
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #2  Wysłany: Nie 02 Wrz, 2012 19:55   
zauważ że jak byś grał 1/2 miesiące onli assalut/west/dust/eldo znudziło by ci się i chciałbyś zagrać nowe mapy a nie prosić ludzi by dali np. jakaś inna mapa a nie ciągle te same. Czasami!!!! zdarzały się też office/itali.
A teraz. Co?
Nagle nowe mapy i niby wszystkie głupie tak? A zagrałeś wszystkie mapy że niby są głupie? Raczej nie.

Pewnie są jeszcze dusty i inne ale wtedy były pewnie TYLKO ONE a innych co? Brak.
Teraz są i ludzie co robią. Denerwują się bo nie mogą zagrać swojego duscika tylko nowe mapy muszą grać <beczy> <beczy> .

Jak dla mnie to jest bez sensu.

To moje zdanie i go nie zmienię.

@Down. Włochaty to nie było cb, ale do tych osób co nie mogą przeżyć nie grając chociaż 1dnia bez dusta/assaluta a nie.

@edit Aby nie pisać nowego postu napiszę tutaj.

Scooby nie każda mapa jest lepsza dla innej klasy np. mapy wysokie np. de_nuke (lub inferno) są stworzone dla ninji z archami, de_rats... to mapy dla palków z shadowami (i tutaj wchodzi barba z swoimi genialnymi tarczami, ponieważ jak wycelujesz i tarcza ci się odnowi i shadowa możesz wypatrzeć.) i można takich map podawać miliony (jeśli tyle jest map :P ). Więc nie gadaj że nie możesz grać barba bo sam jestem jednym z lepszych barb (sory za swoje wychwalanie ale to jest prawda) i jakoś nie narzekam więc pisz tylko wtedy kiedy wiesz że to co napiszesz jest prawda a nie jakaś myśl napisana na poczekaniu.

Dziekuje za uwagę.
Ostatnio zmieniony przez Krzychu1306 Pon 03 Wrz, 2012 13:07, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Wuoch(A)cz
Jestem za tobą

Piwa: 30/48
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #3  Wysłany: Nie 02 Wrz, 2012 20:47   
Ciekawe to one nie są. Krzychu1306, mi się te mapy nie znudziły więc ty mi tu nie pie*dol :D

Piwa: 43/44
 #4  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 10:08   
Moi drodzy :) Serwer sie rozwija widać ,że nie stoi w miejscu . Wielu (bardzo wielu ,choć nie wszyscy) narzekali jak to strasznie grać ciągle te same mapy ... ciągle ten dust lub nuke lub west . Nasz H@ widząc to postanowił rozwiązać problem dodając nowe mapy Z POŚRÓD PROPOZYCJI GRACZY . Gdy nic się nie dzieje to ,źle gdy coś dochodzi nowego znów źle ... Ludzie czy wy potraficie tylko ciągle narzekać ? (Nie chodzi mi o Ciebie Krzychu :P bo podchodzisz do sprawy całkiem ,całkiem ani o Ciebie Wlochacz ;] ) .Słuchaj Scooby każda mapa nie była sprawdzana w praktyce tylko w teorii ,przecież niedawno weszły i nie było innej opcji by ,któraś mapa nie crashowała serwer (Dużo wcześniej jeśli ktoś pamięta taką mapą był de_kabul ) Także Ludzie apeluję trzymajcie nerwy na wodzy te mapki sie wykryje i naprawi . A co do AVP to też mógłbyś sobie czasem pograć ^^ polecam nie tylko na nowych mapach .

ScoobyDoobyDoo
Daj Scoobychrupke

Ostrzeżeń:
 9/5/10
 #5  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 10:25   
Tak krzychu? Jeden dzień? Raczej już cały czas a jeśli ma zostać ten syf i badziew to go naprawcie bo nie działają w połowie te mapy, nie mam ochoty grać tak jak inni "ratsa XXL" bo większość to takie mapy i AWP tylko grają a to nudne, zresztą dla was 15-20 map to mało? de_dust,de_dust2,de_office_rats, de_eldorado, de_westwood_big,de_nuke, de_nuke 1337 czy jakos tam, de_dust_1337 cs_assault, cs_assault_upc cs_milltia, cs_office, cs_italy to mało map ? takie głupie mapy doszły, że ... i utrudniają grę klasom typu Barbarzynća czy coś takich co nie grają z awp a tu gdzie się nie ruszysz to słychać tylko strzały AWP

$@$
Szlachetny

Piwa: 25/66
 #6  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 10:30   
ScoobyDoobyDoo, to trzeba głosować na forum czy się podoba czy nie, a nie teraz odprdl. taką maniane i na te mapy narzekać.

Zobacz mojego pokemona!
Ostatnio zmieniony przez $@$ Pon 03 Wrz, 2012 10:31, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 200/21
 #7  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 10:34   
Tak 15-20 map to jest mało, mapy się często powtarzają, teraz gdy są już 52 mapy gra będzie o wiele lepsza i urozmaicona. Grając ciągle te same mapy to po pewnym czasie gra nam się nudzi i wychodzimy z serwera.

Scooby jak już piszesz o takim czymś, to piszesz dokładną mapę o usunięcie i w tedy gracze odpisują w temacie czy ma ta mapa zostać czy też ma zostać usunięta.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nawalony xD

Piwa: 2/6
 #8  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 11:44   
A Według mnie nowe mapy to bardzo dobry pomysl nawet jest ktoś uważa że 15 map to i tak duzo to co z tego skoro gra kręci sie wokół dedust2, denuke,dewestwood,deofficerats, tak wiec wedlug Mnie 15 map to malo a 5 to dopiero. Nowe mapy to dobry pomysł bo na te to już sie rzygać chce.

dextroyer
I'll be back

Piwa: 4/35
 #9  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 11:50   
ja tam lubie nowe mapki bo już mi się znudziły assulty dusty i inne pierdoły którymi można się porzygać więcej nowych map pliz

Wuoch(A)cz
Jestem za tobą

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #10  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 12:23   
A ratsy XXL jak pisałeś mi najbardziej odpowiadają. Choć bardziej bym wolał ciemne mapki.

Piwa: 9/41
 #11  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 13:44   
Ja tam nie narzekam. Mi wszystko odpowiada.

ScoobyDoobyDoo
Daj Scoobychrupke

Ostrzeżeń:
 9/5/10
 #12  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 14:50   
Jezu jak mam napisać Ci konkretną mape jak takie popierdzielone nazwy dajecie w końcu dacie de_ratsofficecsdiablonukedust2_19923.xxl i ja tego nie zpamiętam ... Róbcie zresztą jak chcecie ale poprawcie bugi -_- bo w połowie mapy bylem i laska horadrimów poszła się... bo server off 30minut przez mapę obsraną...

Piwa: 313/67
 #13  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 15:39   
A ja tutaj się wypowiem jak najprościej i najszczerzej - Kurwa mać, każdy płacze, że chce mapy nowe a jak już są to kurwa nagle chujowe są i takie osoby jak Psi Detektyw musi kurwa mać płakać i stękać jak to ma źle w życiu. Jak chcesz to idź się przez to powiesić a ja Ci jeszcze pomogę i kopnę w stołek. Jest temat kurwa na mapy i każdy może sobie tam wrzucić jakąś mapę na przesetsowanie dla innych a nie tylko opierdalać umiecię i stękać jak stary dziad przy jebaniu w dziuple. Chcesz kurwa dobre nowe mapy to rusz dupe i posprawdzaj sobie i wstwiaj a nie pierdolisz ... Każdy ma inne gusty i moze komuś odpowiada ta a komuś inna ale nie jęczą jak niektórzy. Po za tym jest VOTE to zawsze kurwa można wybrać lub poprosić ADMIN'a jak jet by zaproponował inne mapy. Szczerze, krótko i na temat.

Darklin18,
Podpisuje się pod tym ^^

Autor postu otrzymał 4 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 4 piw(a):
$@$, Darklin18, Nawalony xD, dextroyer
ScoobyDoobyDoo
Daj Scoobychrupke

Ostrzeżeń:
 9/5/10
 #14  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 18:54   
Oj eryk eryk z tym ostatnim zdaniem się nie zgodzę :) Prosiliśmy dziś admina 90% servera chciało zmiany bo mapa trochę głupia była i nie wiadomo gdzie się szło :) i prawie każdy chciał zmiany mapy a się znalazło kilku i mówiło "wybraliście takie to macie!" a skąd my mieliśmy wiedzieć jak mapa wygląda?! i kiedy chcemy zmiany to olewają to i mówią, że fajna to gramy albo, że teraz nie sapać mi tu, trzeba było głosować na mapę przed dodaniem ich...

@Ava

15 osób na serwerze
- 2 płaczą o zmiane
- 13 jest za tym, żeby mapę zostawić

Jak dla mnie dziwne to 90%, ale to przecież ja mam problemy z liczeniem.

Edit: Nie mówie o tym z tobą dziś wieczorem -_- mówie o takiej coś tam coś tam_pool taka duuuuuuuża mapa i nie wiadomo gdzie co jest bo chodzimy w kółko...

Piwa: 15/10
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #15  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 19:14   
^^^Deed napisał/a:
Regulamin propozycji map:

1. Dowolna ilość map w jednym temacie.
2. Nazwa tematu MUSI zawierać tylko nazwę mapy, np. cs_assault_upc. W przypadku kilku oddzielamy "spacją", np. de_dust2002 de_nuked.
3. W poście MUSI być zawarty link do pobrania mapy.
4. Mile widziana własna opinia na temat mapy.
5. Proszę stosować się do wozoru poniżej!

Nazwa mapy:
Linki do pobrania:
Link do screenów:
Opis:

*W przypadku kilku map, wzór do każdej mapy musi być stosowany oddzielnie, jedna mapa po drugiej*

Kurwa a to niby co to?
http://skserv.pl/de_dust2...oli-vt22733.htm
http://skserv.pl/cs_alpin...ini-vt22594.htm
http://skserv.pl/mappack-by-avalanche-vt23452.htm

Mogłeś się wypowiadać i krzyczeć że to ch...e mapy, a co ważniejsze ZOBACZYĆ jak taka mapa wygląda a nie płakać jak pięknie napisał Eryk.
Więc daj nam spokój i niech jakiś admin zamknie ten temat lub da go do kosza bo mnie to wnerwia.
Dlaczego?
Nie dość że koleś napisał już z 5/6 postów (mógł edytować jak ja to robiłem) i zauważcie ile osób chce usunąć te mapy (ale trzeba zobaczyć w nocy itp. jakie mapy crashuja serwer i naprawić/usunąć mapy i koniec kłopotu). TYLKO JEDNA!!!!! NA ileś osób chce, aby nie znikły one.
Więc daj spokój i zamknijcie ten temat i po sprawie.
Ostatnio zmieniony przez Krzychu1306 Pon 03 Wrz, 2012 19:15, w całości zmieniany 1 raz  

Wuoch(A)cz
Jestem za tobą

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #16  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 19:47   
ScoobyDoobyDoo napisał/a:
Oj eryk eryk z tym ostatnim zdaniem się nie zgodzę :) Prosiliśmy dziś admina 90% servera chciało zmiany bo mapa trochę głupia była i nie wiadomo gdzie się szło :) i prawie każdy chciał zmiany mapy a się znalazło kilku i mówiło "wybraliście takie to macie!" a skąd my mieliśmy wiedzieć jak mapa wygląda?! i kiedy chcemy zmiany to olewają to i mówią, że fajna to gramy albo, że teraz nie sapać mi tu, trzeba było głosować na mapę przed dodaniem ich...

Autor postu otrzymał 3 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 3 piw(a):
Eryk, Darklin18, Avalanche

Piwa: 87/26
 #17  Wysłany: Pon 03 Wrz, 2012 22:48   
Mi pasują mapy jakie by one nie były ale w grze trzeba się rozwijać a nie tylko grać jedne i te same mapy. CS ma taki stereotyp że ludzie nonstop nawalają w te same mapy, a tu nowe mapy - nowe tereny do skumania. Autorowi temu tematu pewnie źle poszło na nowej mapie i spina się. Moim zdaniem powinny się też mapy fy_ znaleźć i byłby gites bo teraz jest na serwerze 4-5 osób i gramy mapy z 1 bsem albo cs_. Wiadomo rok szkolny się zaczął, mniej ludzi...

$@$
Szlachetny

Piwa: 25/66
 #18  Wysłany: Sro 05 Wrz, 2012 17:17   
slabooo, fy_ nie sprawdzają sie na poke i diablo.

Odrazu by trzeba było regulamin na fy_ zakazy skilli itd bo rash jest za duzy, spam skillami, mapa zamała.

Zobacz mojego pokemona!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi