Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dla , obroncy , routa , rzepy

Zamknięty przez: ^^^Deed
Sro 05 Cze, 2013 15:46
Dla Routa obroncy Rzepy ;)
Autor
Wiadomość

Piwa: 1/5
Ostrzeżeń:
 4/5/10
 #1  Wysłany: Wto 04 Cze, 2013 19:48   Dla Routa obroncy Rzepy ;)
Prosze cie bardzo a tu kolejny ban bez upomnienia tym razem tylko na 3 dni taki sam jaki ja dalem i stracilem admina
http://www24.zippyshare.com/v/99342992/file.html

// to co moze dacie mi bana za "multi" albo cos :) bo nie tylko ja to widze ze tu "Routa" kolega ma wzgledy bo to tez by powiedzial nie jeden admin diablo ale sie boja ze straca adma na diablo ;) a nie bede wpierdalal ludzi jak by to zrobil nie jeden z adminow zeby bronic swoja dupe ;) pewnie za to co napisalem wyrwe kolejne 2 warny i po koncie ale niech gracze czytaja jak jestescie ferr wobec graczy gracz to zlo admin to pierdolona slusznosc wiec dla graczy tej serwerowni nie kucie sie z debilami bo to nie ma sensu jak chca to i tak was ujebia ja cos o tym wiem
Pozdrowienia od Lewego liczcie na to ze jak bedziecie mieli znajomego jako HM to mozecie robic co chcecie ale jak zostaniecie Adminem bez znajomosci to juz jest po was ;)
POZDRAWIAM
Aaaa i rzepa ssij pento ty jebana kurwo bez szkoly obys sie chuju udlawil tym admem na Sk ale wiedz ze tego adma masz tylko przez Routa suko zajebana TARGAJ 3====D - - -O:
Ostatnio zmieniony przez Nafukany Wto 04 Cze, 2013 22:40, w całości zmieniany 3 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

^Pezet
The Best

Piwa: 16/12
 #2  Wysłany: Wto 04 Cze, 2013 21:45   
a gdzie wzór ? :P

Edit by Route^: To nie jest prośba o UB/Bana

Sorka nie wiedziałem , Nafukany ma tyle nicków że ciężko się połapać :P
Ostatnio zmieniony przez ^Pezet Wto 04 Cze, 2013 22:21, w całości zmieniany 2 razy  

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #3  Wysłany: Sro 05 Cze, 2013 15:08   
Hmm nie wypowiem się w sprawie tej co opisał Nafukany, ale przyznam,że tutaj admini przez to,że mają "znajomości" z kimś to patrzą dajmy na tego kogoś ulgowo, pewnie dostane warna,ale wiedzcie dlatego,że admin ma kolegę,który wyzywa i obraża to go nie kara, ani ostrzeżeniem,ani kickiem,ani warnem ! Gram tu już dobre parych lat, wiem co mówię.

Otrzymał 1278 piw(a)
 #4  Wysłany: Sro 05 Cze, 2013 15:46   
Co wy pierdolicie za głupoty, komunę będą tworzyć.
Gdyby było tak jak piszecie, to już dawna by was tu nie było, żaden z adminów nie chciał powrotu waszej dwójki, to była tylko moja decyzja, oni musieli to zaakceptować.
A jak wam się nie podoba, to jest opcja wyloguj i do widzenia, nikt po was nie będzie płakał.
nafukany, sam tworzysz problemy a potem lecisz do mnie z płaczem jak bana wyrwiesz albo jak admin zacznie cie ogarniać.
Może tu nie jest coś nie tak z nami, a raczej z tobą.

Regulamin to regulamin, nie ma od niego odchylenia pod żadnym względem.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi