Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: arbiter , pitus , sie , zalapal

Zamknięty przez: Tyski
Sob 10 Wrz, 2016 04:38
Pituś + Arbiter się załapał
Autor
Wiadomość

#1  Wysłany: Pią 09 Wrz, 2016 18:04   Pituś + Arbiter się załapał
Nick: Pito .exe + Arbiter
IP: Pito 185.35.197.79/STEAM_0:1:39490110 Arbiter 185.35.197.213/STEAM_0:1:43874946
Czas/Data: Około 19 09,09,2016
Dowód (demko albo screeny): http://www86.zippyshare.com/v/BX5Hn4v4/file.html
Twoja wypowiedz:No Pito cały czas bawi się swoim pokemonem który popycha wiatrem coś w tym stylu a Arbitera złapałem na reconect (nie wiem jak to się odmienia) Pito też to robił wiele razy ale nie nie było sensu robić demo.

Pozdro

Edit
http://www64.zippyshare.com/v/TtIXIgvO/file.html Proszę o to 2 demko zaraz po tym gdy napisałem skargę tutaj kochany Pito postanowił jeszcze bardziej używać pokemona którego tak dobrze wyexpił i używa go tylko po to żeby sobie pomagać i mi nie utrudniać życia. Jeśli nie podoba ci się deo to oczywiście nie musisz grać w tym samym momencie co ja na servie. Jeśli aż tak bardzo chcesz grać to siedź ale nie mów mi że nie umiem strzelać jeśli widzisz tylko to że się bawię w uciekanie. :3
Ostatnio zmieniony przez Angels Pią 09 Wrz, 2016 18:37, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

#2  Wysłany: Pią 09 Wrz, 2016 18:15   
Skoro sobie poka wyexpił, to go używa. A tak włąściwie to nie bądź hipokrytą, bo sam jedyne co robisz to wciskanie +pokeskill (Bo oczywiście tylko Deoxysem możesz kogoś zabić^^).
Podsumowując- przyganiał kocioł garnkowi.

EDIT.
Idea Whirlwind'a (to tak nazywa się ten Twój "wiatr") to dodanie graczowi szybkogo boosta, a skoro Ty tego nie rozumiesz, to już nie jest problem jego użytkownika.

EDIT II.
Bedę mówił, że nie umiesz strzelać i tylko uciekasz, bo taka jest prawda. Jeśli Cię ona tak bardzo boli, to udowodnij mi, że jest Inaczej. Wtedy ja oczywiście przyznam się do błędu i przeproszę, ale jak na ten moment to jedyne co widzę, to zdenerwowanie ludzi na Deoxysa i Twój no-skill w strzlaniu.

EDIT III.
Idąc Twoim (jakże nędznym) tokiem myslenia to Ty nie graj, kiedy Pito gra pokiem z Whirlwindem, skoro tak bardzo CI to przeszkadza.
Ostatnio zmieniony przez darkmaster51 Pią 09 Wrz, 2016 18:49, w całości zmieniany 4 razy  

Tyski
DragonSlayer

Piwa: 15/15
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #3  Wysłany: Sob 10 Wrz, 2016 04:38   
Ale chwila, mam go zbanować za używanie skilli? Serio? Halo cały serwer BAN, bo używacie skilli -.-

Błagam, ogarnijcie się, za niedługo za będą reporty za leczenie u OAK'a

Zamykam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi