Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bylo , milo

Zamknięty przez: Marta
Wto 27 Paź, 2009 22:23
Bylo milo
Autor
Wiadomość
viperkos
Masta P.I.M.P

Piwa: 21/10
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #1  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 08:17   Bylo milo
z wiązku z moim postem odnosnie FOCHA!!!

"Popieram, dzisiaj znowu kozaczyl.....

Człowieku powiedz tylko ile ty masz lat.... Zachowujesz sie gorzej niż wiesmak, który ma 12 lat... Jeśli sie nie mylę masz 22-24 lata... Czyli maxymalnie o 2 lata jesteś starszy ode mnie... Zachowujesz sie jak byś był pępkie świata, myślisz ze, co ze jesteś adminem i ci wszystko wolno… mylisz się, bo bez nas graczy jesteś nikim…. Totalnym zerem, mam teraz to głęboko czy cie obrażę czy tez nie… Deed, który jest młodszy od ciebie ma więcej rozumu niż ty… Szczerze ci powiem zastanów się nad sobą, bo możesz sobie wrogów narobić… i jeśli myślisz ze siedzisz w Londynie i nic ci się nie da zrobić….

Peace... i zycze ci milego dnia pacanie!!"

Sadze ze juz sobie tutaj nie pogram, wiec chcialem sie pozegnac z Doborowa Ekipa.... ( i nie Foch to nie o tobie) adminow... I z cala spolecznoscia servera.... gdyby nie Foch ten server byl by najlepszy w sieci a tak przykro mi to mowic ale jest najgorszym, Nigdzie nie widzialem zeby jeden z H@ rekompensowal sobie malego dicka w grze.... sorry jesli cie urazilem ale taka jest prawda... i jak lubisz zmienic nicki to zmien z fOth na FOCH bo ciagle Fochy pizgasz!!! zatem bylo milo... pozdrawiam 3mta sie Parowki :P
Ostatnio zmieniony przez viperkos Pią 19 Cze, 2009 08:18, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/1
 #2  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 08:28   
Ty mi synu nie groz ok bo ja sie niczego nie boje bo nie mam czego. Nikt po tobie plakac nie bedzie. A Ty po tym odchodzisz dlatego ze powiedzialem ze kto gra elfem jest noobem. Ty cos tam do mnie odpyskowales i ELO. I ja nie kozacze bo nie mam po co ?A lat mam 19 do twojej wiadomosci :) To co powiedziales podlegalo po obraze adma. A i naucz sie pisac moj nick bo widac odrazu ze podstawowki nie ukonczyles :) Jesli uwazasz ze to najgorszy serwer jest na jakim Ty grales to twoja OPINIA ! Inni stali gracze oraz nie tylko uwazaj ze to jest najlepszy serwer na jakim grali porownywali go nawet z (zeby tu niebylo reklamy) z Puchatkem.Wyniki byly zadowalajace przebijalismy go bardzo znaczaca wiec po co to wg pisales co ? CZESC !!

viperkos
Masta P.I.M.P

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #3  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 08:52   
f0th napisał/a:
Ty mi synu nie groz ok bo ja sie niczego nie boje bo nie mam czego. Nikt po tobie plakac nie bedzie. A Ty po tym odchodzisz dlatego ze powiedzialem ze kto gra elfem jest noobem. Ty cos tam do mnie odpyskowales i ELO. I ja nie kozacze bo nie mam po co ?A lat mam 19 do twojej wiadomosci :) To co powiedziales podlegalo po obraze adma. A i naucz sie pisac moj nick bo widac odrazu ze podstawowki nie ukonczyles :) Jesli uwazasz ze to najgorszy serwer jest na jakim Ty grales to twoja OPINIA ! Inni stali gracze oraz nie tylko uwazaj ze to jest najlepszy serwer na jakim grali porownywali go nawet z (zeby tu niebylo reklamy) z Puchatkem.Wyniki byly zadowalajace przebijalismy go bardzo znaczaca wiec po co to wg pisales co ? CZESC !!

to widzisz SZCZYLU jestes mlodszy odemnie wiec kurwa nie kozacz... sam podstawowki nie skonczylem, ja wporownaniu do ciebie jestem na 3 roku studiów MORANIE!!! wogole po jakiego huja sie z toba kluce Idioto, a odnosnie Synka.... uwazaj bo sie zaczniesz bac !! tylko daj mi swoj adres w londynie....
Nie Chodzilo mi tylko o ten pojazd mi on Nooba, tylko o caloksztalt, bo odkad tu gram ciagle slyszalem twoje madre gadki... ogolnie jestes zenujacy...zawsze jak jestes na serverze dobrzy gracze nie wchodza bo nie chca sie z toba uzerac... wracajac do tematu podstawowki... radze ci wroc do niej, na nauke czytania ze zrozumieniem... jak bys dobrze przeczytal server jest dupny tylko i wylacznie przez CIEBIE!!!!!!!! ogolnie wez czlowieku sie zastanow nad soba.... zastanow sie co reprezentujesz swoja osoba... kazdy ma cie za locha, tylko nie kazdy jest na tyle odwazny zeby ci to powiedziec... Jestes rozjebany jak paczka dropsow....

i odnosnie twojej pierwszej wypowiedzi.... ZAL to jest mi ciebie, zakompleksiony szczylu... wez wytrzyj to mleko z pod nosa.....

#4  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:01   
Jak Ty bys dobrze czytal ze zrozumieniem i wg to bys wyczytal ze nikt nie narzeka !! :) Pozdrawiam cie Myszko Jebco :)

viperkos
Masta P.I.M.P

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #5  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:07   
Jeszcze raz napisze.... KAZDY NARZEKA ALE NIE MAJA JAJ ZEBY NAPISAC POSTA!!!

a odnosnie adresu wiedze ze go niema czyli jednak sie boisz... szczyl jebany... mam takich na osiedlu od huja i troche... gadac potrafia a jak dochodzi co do czego to spierdalaja do mamy... wiec tobie powiem to samo... SPIERDALAJ DO MAMY

#6  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:11   
Koles nie zakreciles sie ? Chcialbys cos zrobic czy tylko tak pierdolic ? Srasz sie do mnie ? Do dopoki mama daje ci na piwko to scisnij dziwko ok ? No wlasnie spierdalaj do mamy zeby dala ci na szlugi lub piwko :) Podasz mi numer telefonu bedziesz w londynie zadzwonie spotkamy sie i wtedy zobaczymy czy bedziesz taki KOZAK Z OSIEDLA <lol2>

PS. Idz pograj na elfie hahaha <lol2>
Ostatnio zmieniony przez f0th Pią 19 Cze, 2009 09:11, w całości zmieniany 1 raz  

#7  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:13   
mam takich na osiedlu od huja i troche... gadac potrafia a jak dochodzi co do czego to spierdalaja do mamy

Jestes jednym z nich ?

viperkos
Masta P.I.M.P

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #8  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:17   
Niemam czasu ani checi zeby specjalnie leciec do ciebie... mam tam znajomego ktory ci moze wytlumaczyc zebys tak nie kozaczyl... dlatego chce adres... wiec nie kozacz... idz lepiej zrob jakiemus czarnuchowi loda albo wsadz se butelke w dupe.... bo slyszalem ze lubisz...

PEACE BIATCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#9  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:19   
Widze ze z ta butelka juz probowales haha. Pogadalbym sobie z toba ale musze do pracy isc a nie tak jak Ty kurwa siedziec na mamusi garnuszku haha CZESC CI CWELU !!

PS. Zapomiales tez napisac tam ze pieniedzy tez nie masz na bilet :)
Ostatnio zmieniony przez f0th Pią 19 Cze, 2009 09:19, w całości zmieniany 1 raz  

viperkos
Masta P.I.M.P

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #10  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:30   
jak bys pizdo niewiedzia w polsce jest takie cos jak allegro i wlasnie ja na tym zarabiam debilu bez szkoly... spierdalaj do roboty pracowac dla jakiego hindusa...

#11  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:32   
Sprzedajesz sie na allegro czy filmiki z ta butelka co pisales ze lubisz jak ci wchodzi szczegolnie ta od DODONI jak dobrze pamietam :)

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #12  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:35   
Ja jebie obaj kurwa jak dzieciaki. Kłóćcie sie o pokemony i kredki !

viperkos
Masta P.I.M.P

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #13  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:35   
z tego co ja wiem pracujesz jako robol na budowie za marne grosze !! ! wiec mi tu nie pierdol.... poprostu zazdroscisz ze ja bez wychodzenia z chaty zarabiam a ty musisz chapac jak taki debil... zal mi cie.... spierdalaj pustaki przenosic...

viperkos
Masta P.I.M.P

Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #14  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 09:38   
Hok poprostu nie dam sie obrazac jakiemus smieciowi!! jebany szczyl bez szkoly musi popierdalac na budowie
Ostatnio zmieniony przez viperkos Pią 19 Cze, 2009 09:38, w całości zmieniany 1 raz  

frezz_
frezz_

Postawił 1 piw(a)
 #15  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 13:18   
Gadka na poziomie...

Po waszych wypowiedziach widac, ze poziom waszej inteligenty nie jest wiekszy od taczki. Radze pomyslec przed pisaniem tych farmazonow, bo az boli jak sie czyta co wy tu bazgrzecie...

Istna zenada. ;) )

Pozdrawiam(a i tak na marginesie to zapraszam do korzystania ze slownika ortograficznego to naprawde nie boli).

Haket
Pro gracz i spamer

Piwa: 7/5
 #16  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 13:21   
ej ale na serio skończcie to robi się nudne :P niech jeden ustąpi ten co ustąpi będzie mądrzejszy
Ostatnio zmieniony przez Haket Pią 19 Cze, 2009 13:22, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 301/23
 #17  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 18:56   
Kurwa kończę to bo mi się żal robi. Umówcie się gdzieś w Londynie bo tam jest w chuj dużo miejsca (byłem to wiem). I nie chodzi mi tutaj żeby albo foth'owi albo viperkos'owi uprzykrzać po prostu załatwcie to normalnie bez kłótni proszę was nie róbcie na forum śmietnika. Możecie przecież zachować się jak mężczyźni.

Pozdrawiam ;* i ZAMYKAM

Otrzymał 1278 piw(a)
 #18  Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 20:19   
Ja już sam qrwa nie wiem co mam robić ;/ ;|
Zapierdalam 6 miechów z tym serverem itp a tu przyjdzie taka pizd myśli że jak da 20 F na server to będzie jego ;o KPINA QRWA W ŻYWE OCZY ! Nawet jak byś płacił za cały server to i tak by nie był twój ! ZROZUM TO ! Jesteś nikim ! Kup sobie własny server i odpierdalaj tak jak sobie qrwa chcesz ! Nie rób z siebie qrwa wielce Boga. NIE STRASZ innych graczy bo wielki huj możesz im zrobić, MASZ ADMIN'A do trzymania porządku a nie do czucia władzy, straszenia i robienie co się chce ! ALBO SIĘ PODPORZĄDKUJESZ ALBO WYPIERDALASZ ! Bo już kompletnie mam cię dosyć jako kogokolwiek brata,admina czy tam huj wie kogo ! JAKO ADMIN/MOD POWINIENEŚ DAWAĆ DOBRY PRZYKŁAD a ty się zachowujesz jak 5 letnie dziecko ;o Gdy cię ktoś obraza dajesz bana i nic więcej ! I nie rób więcej takich pierdolonych podchodów jak ostatnimi razy ! Bo ty nawet nie wiesz ale ty ściągasz na mnie jebany duży kawał roboty praktycznie nie do wykonania ! (Ja chciałem tylko sobie dobrze pograć, nie wiedziałem że będzie mnie takie coś czekać ;( ;/ ;| )
Czujesz za dużo władzy więc ci ją skrócę bo takich pojebów nie potrzebuje ! I JESZCZE RAZ PISZE ALBO SIĘ PODPORZĄDKUJESZ ALBO WYPIERDALASZ !

Do Ben'ego a ty qrwa mać jak byś był inteligentny to byś takiego go olał tak jak zrobił to abc^ (jego też się czepiał) i się nie zapędzaj z tymi tekstami bo u siebie w domu nie jesteś tylko na moim forum ! ADMIN nie ma prawa banować ani robić cokolwiek graczowi jeśli nie ma powodu !(czity łamanie regulaminu itp) Jeśli ktoś podpierdoli admina a ten później zacznie się mścić to traci swoją posadę ;o !

POSTAWCIE SIĘ NA MOIM MIEJSCU !

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi