Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ban , patio

Przesunięty przez: Maryska
Pon 15 Mar, 2010 22:02
[BAN] PATIO
Autor
Wiadomość

Postawił 1 piw(a)
 #1  Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:32   [BAN] PATIO
Edytowalem, po uwadze admina. Nowe dane :

Nick : PATIO

IP : PATIO - 83.145.186.242:27005

Czas/Data : 14.03.2010 (rozne godziny)

Dowód (demko albo screeny) : http://www.speedyshare.co...427/filmiki.rar sa tam 2 filmiki, podpisane nazwa mapy, nickiem gracza i jego "czynem", mam nadzieje ze teraz jest ok :)

Twoja wypowiedz : wogole proponuje za nieprzestrzeganie regulaminu, a szczegolnie granie zabronionymi pokemonami na malych mapach karac perm banem bo sie ludzie czuja bezkarni a calej reszcie uniemozliwia to normalna gre. I jeszcze Kaczor666 jest czesciowym swiadkiem tego ze PATIO permanentnie gral zabronionymi pokami. Mam nadzieje ze teraz juz "nie kpie z czasu adminow".
Ostatnio zmieniony przez RySa Nie 14 Mar, 2010 22:37, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Marta
foka_hoka

Piwa: 29/20
 #2  Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 21:33   
Chyba kpisz z naszego czasu. Z tym spisem ip, to przepraszam, mam zapauzować i spisywać? Chyba żartujesz. Nikt nie będzie oglądał paczek z demami- starymi i nowymi, na których nawet nie masz sam pewności co jest.

Piwa: 4/7
 #3  Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 05:58   
RySa nie mieszaj mnie do tego bylem graczowi pisałem żeby zmienił poka to zmienił niektórzy gracze są nowi i nie znają jeszcze regulaminu wiec nie sadze ze powinien dostac on bana skoro po każdym moim ostrzeżeniu zmienił poka od razu
Bana natomiast powinieneś dostać ty za natrętne mówienie adminowi co ma robić gdyż pisałeś mi caly czas żebym coś zrobił

Postawił 1 piw(a)
 #4  Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 15:34   
Aha, czyli on za nieprzestrzeganie regulaminu jeszcze bedzie usprawiedliwiany, a ja za to ze domagam sie jego przestrzegania powinienem bana dostac ? No tak, niby zmienial za kazdym razem jak mu mowiles, tylko ze i wczesniej i pozniej Ciebie juz nie bylo ani zadnego innego admina wiec mial to za przeproszeniem w D****. Wszystko widac wyraznie na filmikach. I nie ma tlumaczenia ze jest nowy to nie zna regulaminu bo z nim powinien sie zapoznac zanim zacznie grac. Ja tez juz dostalem kicka i to nawet bez ostrzezenia ani upomnienia ze mam zmienic poka bo uzywalem ditto na malej mapie, wiec domagam sie tego samego wobec innych. A to (jak Ty to nazwales) "natrętne mowienie Ci co masz robic" to wyniklo z tego ze od chyba 3h probowalem tam co niektorym ludziom wytlumaczyc zeby sie trzymali regulaminu, co mieli oczywiscie gleboko (niektorzy twierdzili nawet ze ja sam nie znam regulaminu, bo nie umiem czytac czy cos i ze niewidzialne poki sa na malych mapach dozwolone no ale mniejsza z tym). A ze mnie nie sluchali to chcialem zebys Ty im jako admin to moze jakos "wyrazniej" powiedzial. Tyle.
Ostatnio zmieniony przez RySa Pon 15 Mar, 2010 15:39, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 4/7
 #5  Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 21:10   
i co nie robiłem nic ? jeden dostał bana na 10 minut to ze pisałeś to jest spoko ale nie 15 razy w ciągu 3 minut to raz a po 2 to pisze się na u@

Postawił 1 piw(a)
 #6  Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 21:32   
No ok, w sumie stwierdzam ze temat nie jest wart klocenia sie :) jesli uwazasz i reszta adminow tez, ze jednak ban sie nie nalezy, to tez sie go domagal nie bede :) chodzi mi tylko ze czasem przydaje sie byc ostrym, konsekwentym, bo wtedy ludzie zaczynaja sie dopiero trzymac regul :) Wiec zakladam ze "wniosek oddalony" i jest good :) prosze o zamkniecie tematu :)

Piwa: 329/80
 #7  Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 22:02   
Chodzi o IP admina nie SERWERA ( wpisujesz w consoli "amx_ip" )
Nie lubię syfu temat do kosza !

Polub nas na facebook.com i dowiaduj się o najnowszych ofertach, promocjach, konkursach.
Bądź na na bieżąco.

URLOP BEZTERMINOWY.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi