Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: maryskowo....

Zamknięty przez: Kacper
Pią 06 Sie, 2010 17:25
Maryśkowo....
Autor
Wiadomość

Piwa: 104/35
 #1  Wysłany: Pią 06 Sie, 2010 16:18   Maryśkowo....
Proszę o ukaranie admina Maryśkowo, gdyż obraża mnie i Zeziego... (Screeny w .rar)
Najpierw wyrzucił mnie z powodu bo miałem za dużo Wapni na SzadowLugii...
Na tym się nie kończy... Potem wchodzę na serwer... Gram jedną rundę... Ban...
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany przez Maryskowo^I^Learning^Play
[AMXBANS] Zostalo Ci 3 minut i 13 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : SprobujJeszczeRaz!
[AMXBANS] Przyczyna : ' 5 minut starczy na skarge '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.skserv.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 26905052 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 212.76.44.142 '
[AMXBANS] =======================================
Niby 5 min.... Ale ban jest niesłuszny ;]
W regulaminie NIC nie ma o tym, że nie mogę grać na serwerze, kupować wapni i zabijać graczy ze skilla...
W końcu kupiłem lugie, żeby nią grać nie patrząc na staty bo staty z shadowlugią i 7 wapniami to jest tylko rozrywka...
I tak na PM'ie nie gram już często bo po co mam grać, nabijać 160lvl i dostawać bany za granie na serwerze...Przerzuciłem się na DM'a :) Przynajmniej tam są jakieś ogary, a nie adminI co banują za nic...(żeby nie było to nie jest obraza!)
Ogólnie proszę o ukaranie admina, który uważa się za "Ogara", którym moim zdaniem nie jest...Proszę go ukarać przynajmniej za to, że mnie i zeziego wyzywał, mi dał kicka bo się bawiłem na PM'ie (Gra to zabawa, a nie że grasz tam na śmierć i życie[choć tak jest...] i rozdawał bany za nic...

Maryśkowo Ogarnij i przyzwyczaj się <faja>

Aaaa... i jeszcze pliczek :)
http://www.speedyshare.co...5/Maryskowo.rar

Otrzymał 8 piw(a)
Ostrzeżeń:
 4/5/10
 #2  Wysłany: Pią 06 Sie, 2010 16:21   
powiem jedno
przez nas ludzie pouciekali
i prawda kupiłem poka wiec nim gram tylko zlamalismy jedno z skilem po 10 sek
siemano opowiem wam historie gram sobie w piłkę ręczną w kadrze polski mam często mecze i jedyne czego chce po takim wycisku jaki dostaje na meczach chciałbym się w domu zrelaksować jednym ze sposobów jest cs a lubie na nim grać na pokemodzie wiec może dogadamy się jakoś że przestaniecie mnie banować jak zrobie jakieś reklamy serwa albo coś w tym stylu co?

Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 111/3
 #3  Wysłany: Pią 06 Sie, 2010 16:22   
Kicknąłem was za to, że ostro spamowaliście shadowlugią mając po 8 wapni przez co gracze ginęli w hmmm... 5 sekund? Na servie było chyba 22 ludu czyli pełny serv... zaczęliście spamować lugią to wyszło 12-15 graczy w przeciągu 10 minut bo mieli dość ginięcia na/koło respa zaraz po kupieniu broni i kupieniu w ogóle czego kolwiek.
Idąc dalej tokiem tego myślenia widząc w drużynach grających po 4-5 osób stwierdziłem, że jak was kicknę będziecie bez wapni czyli nie będziecie instantowo zabijać wszystkich na mapie. Kontynuując jakimś cudem miałem racje i nagle zaczęło grać coś więcej ludzi bo 7v7, ale i tak wypłoszyliście prawie wszystkich ludzi z serva. Ktoś nawet pisał, że idzie szukać innego serva bo na tym sie nie da grać.

@@ Edit
1 screen ban abyś miał czas na napisanie skargi
2 i 3 screen odnosi się do was bo nie mogłem nagrać czitera
4 można rzec nie odnosi sie do nikogo po prostu ktoś mi płakał abym zakał zabijania kogoś tam

więc pytanie gdzie tu obraza?

(GRACZ) SprobujJeszczeRaz! : palko nie wywalaj bo nic czego w regulaminie nie ma nie

odezwał się święty bożek

@@@ a no znów edit
No i ja nic nie mówiłem NIE macie grać shadow lugią... wskażcie mi miejsce GDZIE ja tak napisałem bo nie przypominam sobie abym napisał coś w stylu "zmien poka" albo "nie gram lugia"

@@@@ =.=
a no dziwne rozbieżności zdań bo jak dostaliście kicka to cały server mnie za to błogosłwił =.=

@@@@ ...
A no i jak chcesz się pozbyć admina, który robi najwięcej z wszystkich obecnych na poke to śmiało napewno dobrze na tym wyjdziecie
Ostatnio zmieniony przez Maryskowo Pią 06 Sie, 2010 16:30, w całości zmieniany 4 razy  

Otrzymał 8 piw(a)
Ostrzeżeń:
 4/5/10
 #4  Wysłany: Pią 06 Sie, 2010 16:25   
ja tam przestałem grac
siemano opowiem wam historie gram sobie w piłkę ręczną w kadrze polski mam często mecze i jedyne czego chce po takim wycisku jaki dostaje na meczach chciałbym się w domu zrelaksować jednym ze sposobów jest cs a lubie na nim grać na pokemodzie wiec może dogadamy się jakoś że przestaniecie mnie banować jak zrobie jakieś reklamy serwa albo coś w tym stylu co?

Piwa: 104/35
 #5  Wysłany: Pią 06 Sie, 2010 16:41   
Maryskowo napisał/a:
2 i 3 screen odnosi się do was bo nie mogłem nagrać czitera

napisałeś, że jesteśmy n00b'ami kiedy graliśmi dopiero 2 rundę i jeszcze nie spamowaliśmy lugią..
Jak nagrywałeś Czita mogłeś napisać magiczną komendą którą admin powienien w 50% znać.... amx_psay SprobujJeszczeRaz! Możesz wejść na speca, albo zmienić poka bo nagrywam demko... To by wystarczyło, żebym wyszedł z serwera albo na tego speca wlazł...

N00b to obraza bo nie jestem n00b'kiem który zaczyna dopiero grać, myślisz, że jesteś najlepszy...
Maryskowo napisał/a:
A no i jak chcesz się pozbyć admina, który robi najwięcej z wszystkich obecnych na poke

Najlepszy.. tak najlepszy bo mnie tam nie ma bo zostałem zdegradowany tylko przez jednego czitera, bo go nie zauważyłem bo sobie grałem...
Niedawno sam mi powiedziałeś na mumble, że gra jakiś cziter na poke, ale nie chciałeś wejść na speca bo sobie grałeś...

Nienapisałem o tej drugiej komendzie bo łatwiejsza jest ta pierwsza więc po co pisać o 2 jeśli to jest to samo... ;|
(N00b to nie aż taka wielka obraza ale jednak obraza, więc jako admin jesteś bez kultury wobec mnie i zeziego i może nawet innych graczy...)

eDit// I nie mów, że nie mam racji bo ją mam...
eDIT//
Maryskowo napisał/a:
2. Nie napisałem najlepszy tylko taki co NAJWIĘCEJ robi na tym servie... 2 różne wyrazy i 2 różne znaczenia?

najwięcej najlepszy 99% to samo, choć inny wyraz co innego znaczy ale to też w pewnym sensie to jest to samo...
Admin mało lub nic nie robiący nie jest najlepszy wręcz przeciwnie...
Admin najwięcej robiący czyli najlepszy...
Ostatnio zmieniony przez SprobujJeszczeRaz! Pią 06 Sie, 2010 16:51, w całości zmieniany 3 razy  

Piwa: 111/3
 #6  Wysłany: Pią 06 Sie, 2010 16:46   
ten u gory napisał/a:
Najlepszy.. tak najlepszy bo mnie tam nie ma

Po 1. H@@H@H@H@H@H dobre poczuwanie się pro :]
2. Nie napisałem najlepszy tylko taki co NAJWIĘCEJ robi na tym servie... 2 różne wyrazy i 2 różne znaczenia?
3. Idąc dalej tym tokiem NAJWIĘCEJ czasami po prostu mi się nie chce nagrywania kogoś... a jak prosiłem innych adminów żeby nagrali greengang to po tygodniu demko zrobił zwykły gracz więc sam wyciągnij wnioski.

@@ a no i edit
ale ty jesteś ANIOŁKIEM, który nie obraża, ale obraził w większym stopniu niżeli napisanie noob... więc hej?

@@@ a no fakt
zapomniałem dodać, że śmieszną komendę amx_psay znam... ba nawet wiem, że jest taki plugin

@@@@ znów sobie coś przypomniałem czyli edit 3
napisąłem potem na say@ UTRUDNIACIE MI PRACĘ
więc trzeba było uruchomić takie coś (najlepiej wajchą albo czymś) jak myślenie i się domyślić, że chodzi o to, że nie mogę nagrać czitera więc znów hej
say_team# nick treść
i też piszesz do gracza o danym nicku, czego ty pewnie nie wiedziałeś więc wtf z tym tekstem?

znów ten u góry napisał/a:
Admin mało lub nic nie robiący nie jest najlepszy wręcz przeciwnie...
Admin najwięcej robiący czyli najlepszy...

ja te słowa inaczej rozumię
Mało robiący, ale dający słuszne bany mający zawsze dowody etc.
Najwięcej robiący nie musi zawzse dawać słusznych banów i mieć dowody ;]
Ostatnio zmieniony przez Maryskowo Pią 06 Sie, 2010 16:54, w całości zmieniany 5 razy  

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #7  Wysłany: Pią 06 Sie, 2010 17:38   
Admin miał prawo jakoś zareagować jeżeli widział, że rujnujecie grę, nawet jeżeli nie jest to opisane jako osobny punkt w regulaminie. Z drugiej strony kupiliście pokemony i macie prawo nimi grać, dlatego proszę JaSiO żeby jakoś rozwiązał tą sprawę.

Zachowanie co najmniej nie przystoi adminowi. Unikaj go na przyszłość jeżeli chcesz zachować flagi.

CLOSE

Piwa: 53/3
 #8  Wysłany: Pią 06 Sie, 2010 18:36   Re: Maryśkowo....
Widać wielu osobom nie zależy, żeby pomóc utrzymać serwer na full, ważniejsze jest dla niektórych własna satysfakcja, że potrafi zabić wszystkich w niecałe 10s to musi być frajda dla tych osób. Już jednej osobie pokazałem jak ma się zachowywać na serwerze, bo też się popisywał shadowlugia 160lvl. Też bym postapił jak Maryskowo, aby gracze nie pouciekali z serwera, a o to każdemu z was powinno chodzić.

SprobujJeszczeRaz! napisał/a:
Proszę o ukaranie admina Maryśkowo, gdyż obraża mnie

Jeżeli obrazą dla ciebie jest noob to ogar...
SprobujJeszczeRaz! napisał/a:
W końcu kupiłem lugie, żeby nią grać nie patrząc na staty bo staty z shadowlugią i 7 wapniami to jest tylko rozrywka...

Jak to ma być dla ciebie rozrywka to jesteś pro.

Rozwiązanie:
Ludzie, którzy kupili lugie zostaną poszkodowani z racji niepotrafienia się zachowania na serwerze... Skill pokemona zostanie przedłużony do 25/30s . Dziękujcie osobom, którzy tak postępują wobec Was i Serwerowni.

Ostatnio zmieniony przez ^JaSiO Pią 06 Sie, 2010 18:38, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi