Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: in

Zamknięty przez: ^JaSiO
Sob 13 Lis, 2010 12:06
3 in 1
Autor
Wiadomość

Piwa: 8/20
 #1  Wysłany: Sob 13 Lis, 2010 01:15   3 in 1
Witam mam w głowie 3 pomysły które moim zdaniem pomogły by jeszcze bardziej rozkręcić serwa , ogarnąć go etc.

1. wgranie ss`ów na war3 ft`a i nie tylko (nie wiem czemu, ale czasami mam wrażenie że niektórzy gracze mają zmienione modele .... , nie minie jedna nano sekunda, a oni już wiedzą kto, jest kretem i gdzie jest [te dwa czynniki się łączą :PP ])

2. wgranie pluginu który uniemożliwi zabicie kogokolwiek z początku rundy, przez np. 1-2 sek. (nikt nie padnie przez ten czas). Mnie osobiście drażni to że gdy ledwo runda się zacznie to już leżę (0,01-0,05sek) :) . Jeśli kret nie padnie z początku rundy, to później będą większe emocje bo nie będzie wiadomo czy jest kret , czy nie ma :PP ( przynajmniej dla nie ogarów ;] ) innymi słowy mówiąc lepsza zabawa. Niestety nie wiem jak nazywa się ten plugin i dlatego nie ma żadnego linku :(

3. Wiem ..... ciężko jest przerobić war3 ft`a i zapewne za te pytanie zostanę zbesztany , ale czy nie szło by jakoś zrobić tak aby mieć np 3 itemki ? np. human -- płaszcz , amulet i buty ;] sam nie raz chciałem kupić trzeci item bo zapominałem że max 2 są a ten trzeci akurat by się jeszcze przydał :PP

prosze pomyślcie nad moimi propozycjami i pomyślcie rozsądnie co mogą one zaoferować :PP

Jak pomysł się podoba to postawcie mi piwko bo mnie suszy xD

Ostatnio zmieniony przez Kuchar Sob 13 Lis, 2010 01:16, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

*^p0lak_p0trafi^
lowciam Cię <3 ;*

Piwa: 39/12
 #2  Wysłany: Sob 13 Lis, 2010 07:53   Re: 3 in 1
Kuchar napisał/a:
Witam mam w głowie 3 pomysły które moim zdaniem pomogły by jeszcze bardziej rozkręcić serwa , ogarnąć go etc.

Kuchar napisał/a:
1. wgranie ss`ów na war3 ft`a i nie tylko (nie wiem czemu, ale czasami mam wrażenie że niektórzy gracze mają zmienione modele .... , nie minie jedna nano sekunda, a oni już wiedzą kto, jest kretem i gdzie jest [te dwa czynniki się łączą :PP ])

Jak ty chcesz robić ss`y czy ktoś ma kreta ?? Skąd wiesz , w której rundzie ktoś będzie go miał i , w którym momencie zrobić ss`y . No ja jestem takim graczem co nie minie sekunda i już wiem , który to kret . Liczą się umiejętności . Lecz pluginy z ss`sami przydał by się jak drugi dowód do demka .

Kuchar napisał/a:
2. wgranie pluginu który uniemożliwi zabicie kogokolwiek z początku rundy, przez np. 1-2 sek. (nikt nie padnie przez ten czas). Mnie osobiście drażni to że gdy ledwo runda się zacznie to już leżę (0,01-0,05sek) :) . Jeśli kret nie padnie z początku rundy, to później będą większe emocje bo nie będzie wiadomo czy jest kret , czy nie ma :PP ( przynajmniej dla nie ogarów ;] ) innymi słowy mówiąc lepsza zabawa. Niestety nie wiem jak nazywa się ten plugin i dlatego nie ma żadnego linku :(

Dla lepszych emocji ? Bezsens nie raz , gdy masz kreta kolesie na początku rundy ustawią ci się w rządku to tylko ich po łbach bić , a nie czekać kiedy ta niby nieśmiertelność minie ..
Według mnie odpada . Przynajmniej z War3

Kuchar napisał/a:
3. Wiem ..... ciężko jest przerobić war3 ft`a i zapewne za te pytanie zostanę zbesztany , ale czy nie szło by jakoś zrobić tak aby mieć np 3 itemki ? np. human -- płaszcz , amulet i buty ;] sam nie raz chciałem kupić trzeci item bo zapominałem że max 2 są a ten trzeci akurat by się jeszcze przydał :PP

Za tym to będę i Ja :D Bardzo dobra rzecz te 3 itemy ;p Tylko ,że jak kupie do Nocnego Elfa Maskę , Hełm i Miksturę to za bardzo sobie rady nie dacie . Każdy gracz który gra tą rasą będzie po prostu wymiatał .

Kucahr napisał/a:
prosze pomyślcie nad moimi propozycjami i pomyślcie rozsądnie co mogą one zaoferować :PP

Jak pomysł się podoba to postawcie mi piwko bo mnie suszy xD

Takie są moje sugestie.

SpIke. ;^
SpIke. ;^

Piwa: 5/1
 #3  Wysłany: Sob 13 Lis, 2010 09:34   Re: 3 in 1
Kuchar napisał/a:

Tak jak napisał ^p0lak_p0trafi^, jak ty chcesz zrobić te ss'y
Nie wiesz kiedy on będzie miał kreta i wgl.

Kuchar napisał/a:
2. wgranie pluginu który uniemożliwi zabicie kogokolwiek z początku rundy, przez np. 1-2 sek. (nikt nie padnie przez ten czas). Mnie osobiście drażni to że gdy ledwo runda się zacznie to już leżę (0,01-0,05sek) . Jeśli kret nie padnie z początku rundy, to później będą większe emocje bo nie będzie wiadomo czy jest kret , czy nie ma ( przynajmniej dla nie ogarów ) innymi słowy mówiąc lepsza zabawa. Niestety nie wiem jak nazywa się ten plugin i dlatego nie ma żadnego linku

Dla mnie wgrywanie pluginu "ochronka" przez 2 sec jest bez sensu to ma być zaskoczenie, a nie, że on nie może cie bić. Na przykład koleś się zrespi na nowo i ty go nie będziesz mógł trafić przez 2 sec, a on cie od razu zabije.

Kuchar napisał/a:
3. Wiem ..... ciężko jest przerobić war3 ft`a i zapewne za te pytanie zostanę zbesztany , ale czy nie szło by jakoś zrobić tak aby mieć np 3 itemki ? np. human -- płaszcz , amulet i buty sam nie raz chciałem kupić trzeci item bo zapominałem że max 2 są a ten trzeci akurat by się jeszcze przydał

Moim zdaniem to jest bardzo dobry pomysł i prosze, żeby to szybko wgrać.

PS ^p0lak_p0trafi^, nie obraź się, że prawie od ciebie zwaliłem, ale jestem tego samego zdania. :D I proszę o szybkie wgranie pluginu na 3 rzeczy!

Pozdro!

M_+ infy
Podróżnik

Piwa: 39/65
 #4  Wysłany: Sob 13 Lis, 2010 09:52   
Moim skromnym zdaniem :

- ochrona przez 3 sek bezsens

- ss też jak będą dobrze a jak nie to nie będe płakał z tego powodu

- co do 3 itemów jestem na nie bo to będzie już w ogóle Sajgon

Ale zamiast tych 3ch itemów wolał bym 3 schopmenu to by było ciekawe :) a więc czekamy na zielonych i czerwonego xD

Bóg klękał i nie pękał a ty stoisz i sie boisz ;p

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #5  Wysłany: Sob 13 Lis, 2010 10:04   
^p0lak_p0trafi^,
SpIke. ;^,
Kuchar napisał/a:
gracze mają zmienione modele

Nauka czytania. Plugin na SS ma sens i zastosowanie w takich sytuacjach, ale z jakiegoś powodu go nie ma.
 Autor postu otrzymał 1 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
.buskoffy

Piwa: 8/20
 #6  Wysłany: Sob 13 Lis, 2010 10:22   
^p0lak_p0trafi^, SpIke. ;^, ja napisałem że ss`y po to żeby miec drugi ewentualny dowod co do bana i żeby sprawdzić czy ktoś nie ma zmienionych "MODELÓW" (wygląd tt i ct) wygląda to np. w ten sposób że gracze widzą niebieskiego ct i czerwonego tt i odrazu wiadomo kto jest kretem :) innym przykladem moze byc to że gracz ma zmienione modele , nie wie że jest kret który za nim biegnie ... odwraca się widzi kolesia z innym modelem i odrazu łapie ssię w tym że koleś jest kretem (przypominam że zmienione modele są zakazane , przynajmniej kiewdyś tak było)

czytanie ze zrozumieniem sie klania :PP

ochrona z początku rundy (i tylko z początku rundy , pożniejsze respienie już normalnie można zabić) przez np. 1sek zeby chociaz był jakikolwiek czas na kupienie broni (nawet z cfg czasami jest ciezko)

3 itemki mogą być najlepszym pomysłem z tych które zaproponowałem ale tak jak napisałem wcześniej może być cieżko aby zmodyfikować war3 ft`a (niestety nie znam się na tym :P ) nie potrzeba do tego czasem programisty ?? bo jeśli tak to znaj jednego czy dwóch i może by się podjeli ale nie obiecuję :)

P.S. ćwiuczcie umiejętność czytania ze zrozumieniem bo naprawdę się przydaje ;]

EDIT : hok wyprzedziłeś mnie :P nieładnie ;]

Ostatnio zmieniony przez Kuchar Sob 13 Lis, 2010 10:23, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 53/3
 #7  Wysłany: Sob 13 Lis, 2010 12:06   
1. Plugin na SS`y ma sens. Zostanie wgrany.
2. Bezsens
3. ^^^Deed chwilowo nie ma czasu, aby przerabiać War3f, jeżeli go znajdzie na pewno postara się przerobić.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi