Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ub

Zamknięty przez: ^^^Deed
Sro 05 Sty, 2011 00:40
WTF!? UB DRAGORPG ;]
Autor
Wiadomość
Kiss_my_Ass
O.S.T.R.Y.

Postawił 2 piw(a)
Ostrzeżeń:
 999/5/10
 #21  Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 00:51   
nie ma ss nie ma UB proste poza tym jakim on nie był super wiernym graczem dla mnie raczej jak wrzut na tyłku jego gra denerwowała chyba każdego gracza lagi miał takie ze masakra TELEPORT !

Postaw piwo autorowi tego posta

DRAGORPG
ProBot

Postawił 3 piw(a)
 #22  Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 01:13   
Cytat:
DRAGORPG, i nie chcę Cie udupić...

Z całym szacunkiem, czy ja kiedykolwiek powiedziałem że chcesz mnie, bądź kogo innego "Udupić"?
Co do filmików, oglądałem wszystkie po kolei i powiem tak:
Po pierwsze, może to głupio zabrzmieć(może to być uznane jako kolejna wymówka) ale gram w cs-a od niedawna(z pół roku) i czity które mi były znane do niedawna to jedynie aim,wh i sh,o tym no-recoil dowiedziałem się całkiem nie dawno(przeglądając AMXBans zauważyłem ze sporo graczy ma za to perma i przez to sprawdziłem co to)
Po drugie na jednym z filmików(chyba drago2) używałem MP5 a jak powszechnie wiadomo jest to najcelniejsza bron w Cs wiec chyba logiczne że rozrzut jest niewielki.
Po trzecie na pozostałych filmikach jak miałem ak czy m4 to nie mów mi że tam nie było widać rozrzutu nawet i bez zwalniania tempa demka.
I po czwarte,przeze mnie najistotniejsze,gram tyle czasu na twoim serwerze,i czemu nigdy nikt nie przypuszczał ze mógł bym używać takiego czita? Jest tylu adminów i żaden przez tyle czasu co ja przebywam na serwie(ostatnio nawet bardzo bardzo często i długo) nie zauważył by tego? A tu pewnego dnia zjawiasz się na serwie,co ostatnio zbyt często na nim nie bywasz,robisz kilka demek,kilka ss-ów i dajesz perma za jakiś no-recoil którego inni admini przez tyle czasu by nie zauważyli?
Przyznaje,może i jest trochę mojej winy że nie mam zainstalowanego cs-a w normalny sposób i nie mam tych ss-ów(zresztą jak kilka krotnie chciałem zrobić demko bo jakiś bot latał z aimem albo sh to również po wszystkim nigdzie nie mogłem znaleźć tego demo na dysku ani w żadnym folderze CounterStricke).
Tak czy inaczej nigdy nie używałem i nie zamierzam używać żadnych czitów ani dopalaczy, bo taka gra traci cały sens i przyjemność z gdy,włączyć aima i biegnąć przed siebie trzymając cały czas strzelanie i same hedy? Nie,dla mnie to żadna satysfakcja.
Z mojej strony to już wszystko,powiedziałem wszystko co mogłem na swoją "obronę", a ostateczna decyzja należy juz do ciebie.

DRAGORPG
ProBot

Postawił 3 piw(a)
 #23  Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 01:21   
Cytat:
nie ma ss nie ma UB proste poza tym jakim on nie był super wiernym graczem dla mnie raczej jak wrzut na tyłku jego gra denerwowała chyba każdego gracza lagi miał takie ze masakra TELEPORT !

Kiss że dla ciebie nie byłem "super wiernym graczem" to już twój problem,to że masz admina nie oznacza że możesz udawać Boga, bo nim nie jesteś. Wiem że mnie nie lubisz,wręcz nienawidzisz, nie wiem co może być powodem tego.
To że mam lagi, nie oznacza ze za przez lagi można dostać perma.
Skoro denerwowała każdego gracza to niech wypowiedzą się wprost na ten temat wtedy można uznać że masz racje, a nie że sobie powiesz że " jego gra denerwowała chyba każdego gracza lagi miał takie ze masakra" i tak właśnie niby jest.
I nie mam dowody(niestety) ale pamiętam taką sytuacje że spotkaliśmy się na 4Fun i że przez kilka rund cię zabijałem co inni jakoś rady nie dawali,to po tym wszystkim stwierdziłeś mi że "postaram się aby twoja gra na diablo dobiegła końca,to już koniec twojej kariery".
Słowa coś w tym sensie,słowo w słowo nie pamiętam czy dobrze, zresztą jak wcześniej powiedziałem dowodu na to niestety nie mam, ale ja myślę że dobrze pamiętasz tą sytuacje.

Piwa: 1447/249
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #24  Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 02:10   
^^^Deed napisał/a:
Jeśli ktoś jest tak słaby że, nie może tego ujrzeć, proszę zwolnić tempo.

Lipne te dema strasznie, aczkolwiek brak full auto(które jest popularną techniką na diablo) jest zastanawiający.
Strasznie się tłumaczy i bardzo kręci.
Screeny zrobione bez nich UB nie będzie czy był no rec czy nie.

DRAGORPG napisał/a:
zresztą jak kilka krotnie chciałem zrobić demko bo jakiś bot latał z aimem albo sh to również po wszystkim nigdzie nie mogłem znaleźć tego demo na dysku ani w żadnym folderze CounterStricke

Ta.

Kiss_my_Ass napisał/a:

Jestem ciekaw czy chociaż raczyłeś te dema obejrzeć...

DRAGORPG
ProBot

Postawił 3 piw(a)
 #25  Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 04:09   
Cytat:

Lipne te dema strasznie, aczkolwiek brak full auto(które jest popularną techniką na diablo) jest zastanawiający.
Strasznie się tłumaczy i bardzo kręci.
Screeny zrobione bez nich UB nie będzie czy był no rec czy nie.

Tłumaczy bo chce dostać UB bo bardzo zależy mi na tym żebym mógł dalej grać na serwie
I nie,nie kręce tylko mówię prawdę,a nie moja już wina że często najtrudniej jest uwierzyć w prawdę, bo wydaje się ona kłamstwem.

Co do "Full auto" to jest dobre ale tylko z bliska, bo z daleka jest(zwłaszcza przy ak) taki rozrzut że z całego magazynka może 1/4-1/5 pocisków trafia w przeciwnika, wiec wolę strzelać seriami które są bardziej celne i lepiej nimi wymierzyć(np.w heda)

Co do ss-ów to mowie po raz któryś tam, że po prostu ich nie mam, i wiem że ^^^Deed mi je zrobił,bo zanim dostałem bana to pisało mi na ekranie że Gracz ^^^Deed zrobił ci screen shoty czy jakoś tak,ale ja tych ss-ów nigdzie nie mam no ;/

Piwa: 41/61
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #26  Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 11:33   
Gram na DM i jestem w 100% przekonany, że DRAGORPG ;] jest czysty! Na pewno nie użył by żadnych czitów, a to, że nie zapisują mu się demka/ss`y ma wiele graczy (popatrzcie na nasze forum, Kaszub i GhostWisperer mają takie same problemy). Ja bym proponował takie rozwiązanie: Unban, ściągnięcie przez drago nowego Csa.

miki2159
Heead Shot!!

Postawił 1 piw(a)
 #27  Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 12:00   
Ja tam z drago nigdy nie grałem więc się nie wypowiadam czy gra z haxami czy nie , ale co do tych ss to się dosyć często zdarza że się nie zapisują sam tak miałem czasami , więc moim zdaniem powinien dostać UB

*Dupak :]
AwpKiller

Piwa: 6/16
 #28  Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 12:04   
Ja tak jak już wspominałem też jestem za tym UB dla niego rzadko zdarza się taka sytułacja aczkolwiek jest to możliwe, a on się męczył żeby byc w tym top5 nawet mnie wyprzedził w rank ^^ ma kupionego mefiesta co do najtańszych rzeczy nienależy i prucz niezapisywania mu sie ss'ów przez ten jego cs AUTO BH mu niedziała zarówno na mefiesto jak i na death runie.

Mati1993
Mati //*

Postawił 3 piw(a)
Ostrzeżeń:
 4/5/10
 #29  Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 18:15   
Ja też jestem za UB ponieważ mi też się tak robi że się nic nie zapisuje ... ale decyzja należy do ^^^deeda

N81
Diablo

Piwa: 67/16
 #30  Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 22:32   
Bez jaj.
Nie rozumiem po co wy piszecie, że jesteście za UB dla tego gościa.
Albo wstawia ssy, albo nie ma UB. Dla osób, które zaraz mnie "zjadą"
Kiedyś była taka sama sytuacja z adminem Kiper? (nie pamiętam nicku),
chyba Memento mu zrobił ssy on się zaczął wykręcać, że myślał, że to dla zabawy,
że je usunął. Jednak i tak stracił adma oraz został zbanowany. Więc sprawa jest prosta.
A jeśli na prawdę nie masz tych ssów, to podziękuj za przeproszeniem. zasranemu non steamowie.

Otrzymał 1278 piw(a)
 #31  Wysłany: Pon 03 Sty, 2011 05:48   
hok napisał/a:
Lipne te dema strasznie, aczkolwiek brak full auto
Byłeś ślepy czy mi się wydaje? Jego tak klatkowało że, z full auto wychodziły pojedyncze strzały...
Z resztą, to ja oceniam twoje dema nie ty moje, a udostępniłem je żeby zaoszczędzić sobie roboty.
Dziwi mnie jego klatkowanie przy 40 pinga.
Dla porównania, można sprawdzić na "New Game".

Dla dzieci które tu spamują, jeszcze jeden post bez uzasadnienie i nagrodzę prezentem.

Piwa: 20/44
 #32  Wysłany: Pon 03 Sty, 2011 08:09   
Drago też tak miałem jak miałem nonsteama...
Kręciłem demka, nigdzie ich nie było, robili ssy, nic.
Cóż, ja dałbym mu UB, gdy byłem adminem na Diablo kilka razy go sprawdzałem i nic nie miał... Decyzja należy do Deed'a i HM's.

Otrzymał 1278 piw(a)
 #33  Wysłany: Sro 05 Sty, 2011 00:40   
z@czkEn$, tu już nie chodzi o te ss'y, robiłem je żeby nie sapał, sprawdź te zasrane demka a dowiesz się ocb.
Ban zostaje.
Close!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi