Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: m3gtr0n

Zamknięty przez: ^^^Deed
Pon 01 Kwi, 2013 02:13
M3G@TR0N
Autor
Wiadomość

Postawił 1 piw(a)
 #1   Wysłany: Czw 28 Mar, 2013 23:05   M3G@TR0N
Nick: M3G@TR0N
IP: 89.238.22.71
Czas/Data: dzis ok.22:30-23:00
Dowód (demko albo screeny): http://www56.zippyshare.com/v/36259521/file.html
Twoja wypowiedz: Mysle ,ze wszystko widac na poczatku dema - to wszystko wyjasnia.Wlasnie w takich godzinach potrzebny jest admin bo kolega juz od 21+ daje oznaki bardzo dobrego info.Podobno kolega ma 27 lat , chociaz ciezko mi w to uwierzyc.Poucza innych graczy i dyskutuje a tu ... .Prosze o szybki ban dla "gracza" :) dziekuje
Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 12/5/10
 #2  Wysłany: Czw 28 Mar, 2013 23:40   
Nie wiem co jest nie tka na tym demko, jesli myslisz ze ja czituje to grubo sie mylisz admini juz nie raz mnie sprawdzali bo byly takie doniesienia ze ja czituje, o bozeee! Dlaczego zasmiecasz forum?
Ostatnio zmieniony przez M3G@TR0N Pią 29 Mar, 2013 00:02, w całości zmieniany 2 razy  

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 10/5/10
 #3  Wysłany: Czw 28 Mar, 2013 23:53   
Mi działa jak najbardziej demko ;) Bugnięta grawa przy okazji, obrazy nie widać, bo nie widać to co piszą żywi + mogłeś robić screen shot'y, ale admini może widzą to co żywi piszą
Edit:// własnie widać jak ty edytujesz posty haha

edit:
yokiero12 napisał/a:
/Wiesz co mnie smieszy w tym momencie? Ze speedy chce sie zemscic za to ze go rzekomo "sprzedalem" ze wyzywa wszystkich po kolei a ty klamiesz ze ja czituje, a wiesz co mnie jeszcze bardziej smieszy? Ze to tylko gra a ty ubiegasz sie o mojego bana jakbys mial dostac nagrode nobla :D

Ja za nic się nie chce mścić :) Nie wyzywam często czasami nawet wcale, bo dostałem UB po tylu miesiącach nie chce tego zmarnować, i zauważ to, że ty się śmiejesz,że sie ubiega o twojego bana a ty dałeś mnie na forum jak sobie chciałem zażartować, hipokryto "27 letni" pomyśl co ty robisz, i skoro Ci nie zależy na grze tutaj to po co grasz?

Edit: przykład hipokryzji, gracz A nie pozwala graczowi B i zakazuje mu grania w grę bo tak nie wolno, a sam cały czas gra :) Ty się śmiejesz, że gość daje cię na forum za obrazę i stara się o bana dla ciebie, a sam starasz się o bana dla mnie przy tym w wypowiedzi było :ja dostałem bana za powiedzenie lama,więc on teraz też ma dostać"
Ostatnio zmieniony przez Szjusi Pią 29 Mar, 2013 14:20, w całości zmieniany 3 razy  

Postawił 1 piw(a)
 #4  Wysłany: Pią 29 Mar, 2013 00:01   
Wlasnie cos bugniete ale u mnie widac.Mozna zobaczyc jeszcze na hltv ; ) szkoda mi typa na aimie/wh gra ubiega sie o admina ,wyzywa od malolatow ,podobno ma 27 lat lol.. Szczerze mowiac jest to dla mnie frajerstwo.

Otrzymał 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 12/5/10
 #5  Wysłany: Pią 29 Mar, 2013 00:03   
Naucz sie edytowac posty+ juz nie ubiegam sie o admina+ mam 27 lat+ ahahahahh ja na aimie i wh buhahahahahah ahahahahhahahahahhahah

/Wiesz co mnie smieszy w tym momencie? Ze speedy chce sie zemscic za to ze go rzekomo "sprzedalem" ze wyzywa wszystkich po kolei a ty klamiesz ze ja czituje, a wiesz co mnie jeszcze bardziej smieszy? Ze to tylko gra a ty ubiegasz sie o mojego bana jakbys mial dostac nagrode nobla :D

/A wiesz jaka ja mam teraz satysfakcje ze ja mam racje a nie ty? Ja moge dostac bana mi to zwisa, ale satysfakcji zaden ban ani nic nie ominie dzieciaczku :D Myslisz ze czituje? Mysl co chcesz :*

/Gram dla zabicia czasu. Wiesz czlowieku co to znaczy hipokryta?
Ostatnio zmieniony przez M3G@TR0N Pią 29 Mar, 2013 12:27, w całości zmieniany 3 razy  

Postawił 1 piw(a)
 #6  Wysłany: Pią 29 Mar, 2013 00:18   
Po 1 pisze z fona wiec nie edytuje ,po 2 nie znam sytuacji speeda czy kogos tam i mnie to nie interesuje.Podobno masz 27 lat tak sie zachowuje dorosla osoba.? Robisz jakis niepotrzebny spam, smieszny jestes chce.aby takie dzieciaki.na cheatach nie odwiedzaly tej.serwerowni i nagrac cheata to zadanie gracza.Wypieraj sie wszystkiego.. wszystko jest na demku.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi