Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: najemnik

Zamknięty przez: ^^^Deed
Sro 02 Paź, 2013 22:51
najemnik
Autor
Wiadomość

Piwa: 3/12
Ostrzeżeń:
 2/5/10
 #1  Wysłany: Sob 28 Wrz, 2013 10:16   najemnik
siemka. wbilem dzisiaj na serwa po dosc dlugiej przerwie^^

owszem najemniki party itp spoko tylko ze jeden najemnik jest za dobry^^

Hyper Bat -calkowita niewidzialnos (stalker) widac tylko nogi...

moim zdaniem ten najemnik jest przesadzony^^ a mianowicie feel przechodzi samego sb z tym najemnikiem^^

nie wiem dokladnie jak one dzialaja ale wiem ze przy tym najemniku stalker pro shadow i shadow robi sie bezuzyteczny^^ proponuje zmniejszyc jego niewidzialnosc ^^

z Bat - na niewidzialnosc jaka ma item insibity armor (nie wiem jak sie to pisze) do 70
z Hyper Bat - na niewidzialnosc jaka ma pro insibity rope chyba do 50

obecnie Hyper bat ma niewidzialnosc do 1? nie widac go wgl jak na stalku ^^ co jest lekka przesada^^
Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 15/10
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #2  Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013 07:26   
Po pierwsze Hyper Bat nie jest przesadzonym, gdyż na nim nie można używać żadnej broni (nie licząc łuku), więc jest tylko dobry do uciekania lub kampienia się na bs'ie/przy hostach, ale nawet tutaj to już trochę zawala bo czasami długość skilla najemnika nie bardzo ci działa (jakiś koleś kampi w jakimś rogu a ty używasz tego i podchodzisz do niego, a on nagle idzie gdzie a ty za nim i nagle masz przed sobą 5 ludzi a tobie kończy się skill - przerąbane)

Bat wykrywa niewidzialnych, to (jak dobrze pamiętam) w zależności od lvl najemnika, więc aby go użyć musisz mieć większy lvl na nim (pomyśl sobie taka amazonka+bat=każdy stalk/hyper bat free frag).

Więc podsumowując obydwa najemniki są dobrze zbalansowane (potem może zacząć się że kazdy inny będzie zły) i nie potrzeba żadnych zmian.

Henek JR
Szlachetny

Piwa: 2/33
Ostrzeżeń:
 5/5/10
 #3  Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013 08:13   
Da się ubić ! Amazonka + Hyper Bat + Extra Stats = trochę przerąbane . Ale nie ma rzeczy niemożliwych ^^ To jest takie Diablo że się szybko biega i ciężko trafić z tego łuku ^^

zelooo
Doświadczony

Postawił 1 piw(a)
 #4  Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013 08:29   
niby tak. Ja nie widze problemu nawet zabujczynia czy ninja zeby cie dorwac. Czasem ty mnie zbijesz czasem ja ciebie :)

Shedy
Slasher

Piwa: 9/42
 #5  Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013 09:14   
z najemnikami jest tak ze kazdy jest dobry ale akzda klasa moze go jakos lepoiej wykorzystac

FeelTheRush!
Die Bitch :D

Piwa: 13/16
 #6  Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013 10:03   
Dokladnie : )

Zmniejszajac statystyki Hyper Bata to odraz ywszystkie trzeba bylo by zmniejszac bo bylo by nie fair :)

@edit : Afloack czy jakos tak ? moze to nie jest dobry najemnik ? np: Pezet nim gra.
Kazdy co ma mniejsza grawitacje ma lezec bo trafi 1 kulka i leci do nieba... tak samo powinno byc ze co ktorys pocisk sie takie cos dzieje -,- floater ? leczy w chu HP .. typek odbiega od strzelaniny 2 razy sie podleczy i full hp .. controller to uciekasz na resp ... ale w koncu masz polowe hp to wystarczy HS i reka czy cos i lezy..
wiec jak zmienic Hyper Bata to i wszystkie oslabic
lefthook: nie bd udowadnial
lefthook: on tu musi latasa na mnie..
Ostatnio zmieniony przez FeelTheRush! Nie 29 Wrz, 2013 17:02, w całości zmieniany 1 raz  

Piwa: 2/4
Ostrzeżeń:
 1/5/10
 #7  Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013 11:11   
Jak dla mnie to wszystko jest OK . To że FeelTheRush!, lata na amozonce na hyper bat to jego sprawa i tak nic mu to do ranku nie daje a wam ( nam ) nie dodaje deada .

Proszę o Pomoc : http://skserv.pl/problem-vt29930.htm#124096

Piwa: 8/14
 #8  Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013 13:51   
Malina moze i nic nie daje .... ale wiesz ile razy juz z serva wyszlam przez taka gra ... bo naprawde cholernie fascynujace jest padac w kazdej rundzie po jednym strzale ... nie mowie o feelu jest drugi gostek nie pamietam nicku ktory ciagle tak lata .. widziales jego staty .. prawie wcale nie pada ... mi nie idzie do ranku jemu tez nie ale naprawde cholernie bardzo mnie to nudzi ...

wiec uwazam ze rzeczywiscie ten najemnik jest za silny ...

druga sprawa jest najemnik controller (i tu np Ty malina tak robisz) masz bodajze ponad 100 lvl i pwoiedz nam ile razy tak "uciekasz" na respa ? :)

ktos tam napisal ze to byloby nie fair wobec innych najemnikow :) a wlasnie ze nie ... 2 najczestszych najemnikow na servie ;] prawie jedynych ... bo ciagle widze tylko te :)

ja mam hound eye i mowie szczerze nie widze zadnej roznicy jak go uzywam nawet i bym go zwolnila ale prawie nie gram :)

Mi osobiscie nie chce sie grac juz na servie .. pomysl z najemnikami byl super ale jak to juz jest oczywiscie ludzie zaczeli polegac tylko na tym ... to mialobyc ulepszenie a wg mnie to w tym to klasa jest dodatkiem :)

Edit: A jakby tak zablokowac mozliwosc wyciagania kuszy na hyper bacie wkoncu chyba nie taki byl cel tego najemnika .. mozna tylko bic z noza (tak chyba mialobyc pierwotnie ?)

a co do controllera to ja pomyslow nie ma wg mnie 2-3 razy to i tak za duz\o :) ludzie maja ponad 100 lvl (jak to juz o malinie wspomnialam) juz i tak nie latwo ich zabic a jak dobrze wiemy oni respiac sie wraczaja do polowy hp no to ile im tam wychodzi na izualu az 200.. czyli startowe 400 2-3 razy zrespienie daje z 800-1000 hp ... tiaa a lej se tyle w izuala :) i to jeszcze na raty ... bo jak wezmiesz z zaskoczenia to fajnie super...ale gracze z takimi lvlami nie sa przypadkowi (oczywiscie nie mowie o wszystkich jest kilku "wybitnych" ktorzy bez itema czy tez zauwazylam obecnie bez controllera nic nie zrobia :) )
Ostatnio zmieniony przez HeroinowyStrzal Nie 29 Wrz, 2013 15:44, w całości zmieniany 1 raz  

Shedy
Slasher

Piwa: 9/42
 #9  Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013 14:31   
to jest tak
zmniejszyc czas niewidzialnosci na hyper bacie
na controllerze powroty na respa do 2-3 razy
na floaterze o 2-4hp zmniejszyc leczenia
hounde byl juz chyba oslabiony
tyle

Otrzymał 1278 piw(a)
 #10  Wysłany: Sro 02 Paź, 2013 22:51   
Temat:
Bat - wykrywa wrogie, niewidzialne jednostki
Hyper Bat - calkowite znikniecie przy czym zwieksza Twoja szybkosc i wycisza krok. (nie można atakować)
Hyper bat został poprawiony, nie można już atakować z łuku ani z diabloskilla. Gdy tylko dowiem się jak, to zrobię tak, że nawet cień zniknie i wtedy to będzie miało sens.

Co do reszty:
Zakładać swoje tematy. Nie będę się męczył...

Close!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi